Gastenverblijf ‘Thuizeke'

Momenteel niet beschikbaar wegens renovatieswerken

Standaard

Wifi beschikbaar op het hele domein

Wij verzorgen geen maaltijden. Barbecue, een verzorgde kaasschotel, koude vlees- of visschotel wordt graag voor u klaargemaakt door de plaatselijke handelaars.

U kan voor 50 euro per dag gebruik maken van de hottub als u ons vooraf een seintje geeft. Wij zorgen dat hij aangenaam warm is op het gevraagde moment. 

Gratis gebruik van kinderbedje (vooraf te reserveren). De vijver wordt veilig afgesloten als u doorgeeft dat kleine kinderen meereizen.

Ontbijt

Ontbijt wordt enkel op aanvraag  in een ontbijtmand (vanaf minimum 2 personen) aangeboden. Vraag gerust naar alle  mogelijkheden.

Graag te bestellen voor 18u de dag voordien.

Stalling paarden

15 euro per stal/nacht per paard
(hooi en stro inbegrepen-geen krachtvoer)

weidegang inbegrepen.
 
Indien paarden apart dienen te staan, dient u zelf draad en piketten te voorzien

Huur fietsen

Een echte aanrader!

Het is hier echt een prachtige regio om te fietsen of te mountainbiken met een afwisseling van dorpjes, bossen en weilanden. U kan zelfs langs het kanaal van Brugge naar Gent fietsen. 

Wij verhuren echter zelf geen fietsen. Om u een optimale service te bieden, werken we samen met een fietsenhandel hier in Wingene. U kan er elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes en koersfietsen huren. De gekozen fietsen worden op maat afgesteld en worden op de door u gekozen dag gebracht en terug opgehaald door de fietshandel. Meer info via de folder die u in ons gastenverblijf vindt of via http://www.fietsenvandevyvere.be/verhuur