Gastenverblijf ‘Thuis’

voor maximaal 8 personen

Prijs per nacht, minimum boeking van twee nachten. Met Kerst, Nieuwjaar, Pasen, Pinksteren, en andere officiële feestdagen rekenen wij steeds éénmalig een toeslag aan van €50 euro per verblijfsperiode. Een rechtstreekse boeking bij ons is hoe dan ook, steeds goedkoper dan via andere boekingsportalen. 

Mogelijkheid om vrijblijvend onderstaande te reserveren: (Dit wordt extra aangerekend)

  • Hottub  met voldoende hout, badjassen en badlakens (80€) Voor 80 euro wordt de hottub maximaal 2 keer opgewarmd, indien u nog extra dagen wenst is er  een supplement van 20 euro per reinigings- en opwarmbeurt.
  • Ontbijt  (basisontbijt -8€ pp, verwenontbijt -13€ pp of luxe-ontbijt -18€ pp). 

 

Gastenverblijf ‘Thuizeke'

Wegens renovatie niet beschikbaar 

Mogelijkheid om vrijblijvend ontbijt bij te boeken. Er is keuze uit volgende formules:  
  • Basisontbijt: 8€ pp
  • Verwenontbijt: 13€ pp 
  • Luxe-ontbijt: 18€ pp

Standaard

U kan voor 80 euro gebruik maken van de hottub als u ons vooraf een seintje geeft, zodat wij hem kunnen  reinigen. Wij voorzien dan ook hout, badlakens en badjassen en zorgen dat hij aangenaam warm is op het gevraagde moment. Voor deze 80 euro wordt hij maximaal 2 keer opgewarmd. Er komt, indien u er nog extra gebruik wenst van te maken,  een supplement  van 20 euro per opwarm- en reinigingsbeurt bij.

Gratis gebruik van kinderbedje (vooraf te reserveren). De vijver wordt veilig afgesloten als u doorgeeft dat kleine kinderen meereizen.

Wifi beschikbaar op het hele domein

Wij verzorgen geen maaltijden. Barbecue, een verzorgde kaasschotel, koude vlees- of visschotel wordt graag voor u klaargemaakt door de plaatselijke handelaars. Aanraders om af te halen

 

Een heerlijk ontbijt!

De ideale start van de ochtend en van een ontspannende vakantie! Een lokaal ontbijt wordt  op aanvraag  in een ontbijtmand  aangeboden.
Producenten uit onze eigen regio leveren oa zuivelprodukten (yoghurt, plattekaas, verse pudding, zelfgemaakte chocopasta), en vers fruit.

Wij maken met heel veel liefde zelf onze confituren van het fruit uit eigen tuin (bosbessen, rabarber, vijgen…)  Het sinaasappelsap is vanzelfsprekend versgeperst!  Wij voorzien meer dan voldoende ontbijtkoeken die wij voor u vers afbakken. U kan uw buikje rond eten!

Vraag gerust naar alle  mogelijkheden. Graag vernemen wij het zeker één week op voorhand indien u ontbijt wenst.

  • Basisontbijt: 8€ pp
  • Verwenontbijt: 13€ pp 
  • Luxe-ontbijt: 18€ pp

Stalling paarden

15 euro per stal/nacht per paard
(hooi en stro inbegrepen-geen krachtvoer)

Mogelijkheid om de paarden op de weide te zetten. Indien de paarden apart dienen te staan, dient u zelf draad en piketten te voorzien.

Wij beschikken over verschillende ruiter- en menroutes.

Huur fietsen

Wingene, Ruiselede, Tielt, Oostkamp, Beernem, Brugge, … Het is hier echt een prachtige bosrijke regio om te fietsen of te mountainbiken met een afwisseling van dorpjes, bossen en weilanden. U kan zelfs langs het kanaal van Brugge naar Gent fietsen.  Indien u de mogelijkheid niet hebt om zelf uw fietsen mee te brengen, kunnen wij uw hiervoor een oplossing aanbieden. 

Wij verhuren echter zelf geen fietsen. Om u een optimale service aan te bieden, werken we samen met een fietsenhandel hier in Wingene. U kan er elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes en koersfietsen huren. De gekozen fietsen worden op maat afgesteld en worden op de door u gekozen dag gebracht en terug opgehaald door de fietshandel. Bij problemen met de fiets tijdens uw rit, kan u steeds beroep doen op de fietsenhandelaar.  Meer info via de folder die u in ons gastenverblijf vindt of via http://www.fietsenvandevyvere.be/verhuur

We hebben wel twee elektrische fietsen, die u kan gebruiken om bij mooi weer een boodschap of terrasje  te doen bij de lokale handelaar of horeca. We hebben een dames- en herenmodel met  ondersteuning.